Ambele victime, salvate de pompieri. Sunt conștiente, dar în stare de șoc. Au fost transportate la spital

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

#UPDATE 14:30 Ambele victime au fost extrase, sunt conștiente, dar în stare de șoc. Prima victimă a fost extrasă în jurul orei 14:10 și predată echipajului medical SAJ. Victima este conștientă, dar în stare de șoc. Cea de-a doua victimă a fost extrasă în jurul orei 14:30, e conștientă, dar în stare de șoc. Vârstă aproximativă a celor doi bărbați este de 35, respectiv 40 de ani.

Reamintim că astăzi, la ora 11:07, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la două persoane de sex masculin aflate la o înălțime de aproximativ 25m, care,  în urma unei întrețineri la  turnul de apă, din localitatea Decebal, s-au intoxicat cu vapori de diluant.
La fața locului s-au deplasat forțele militare cu o autoscara  si  un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.
Victimele surprinse în stare conștientă,  li se administrează oxigen și se desfășoară acțiuni în vederea scoaterii din bazin.Apelul la SNUAU 112 a fost realizat de către colegul care însoțea persoana în cauză.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii