alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Colegiul medicilor, sesizat în cazul morții adolescentei de 15 ani. Sătmărenii vor dreptate și anunță protest la Spitalul Judeţean Satu Mare și demisia medicului vinovat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Anchetă la Spitalul Judeţean după moartea Ştefaniei, eleva de 15 ani moartă la scurt timp după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe. Conducerea spitalului anunţă, printr-un comunicat de presă, că a fost sesizat inclusiv Colegiul Medicilor.

”Suntem alături de familia minorei R.K.S. decedate la Unitatea de Primiri Urgențe în data de 18.01.2023 exprimându-ne întreaga noastră compasiune, cu precizarea că s-au făcut toate demersurile necesare în vederea analizei acestui caz din punct de vedere medico-legal, profesional și etic de către comisii de specialitate distincte, inclusiv Colegiul Medicilor, având ca obiectiv identificarea eventualelor erori sau abateri de la normele practică și conduită etică și deontologică.
La momentul finalizării acestor demersuri vor fi aplicate imediat toate măsurile care decurg din normele legislative în vigoare.
Mulțumim presei locale pentru implicare și semnalizarea atitudinilor neconforme în relația personalului medical cu pacienții, amintind pacienților că feedbak-ul lor este foarte important pentru activitatea de îmbunătățire continuă a serviciilor noastre către populație, motiv pentru care îi încurajăm să sesizeze în scris orice nemulțumire în vederea luării măsurilor corective necesare” este mesajul conducerii spitalului.
Pe de altă parte, un număr impresionant de sătmăreni indignați de moartea Ştefaniei, tânăra de 15 ani, s-au mobilizat și au anunțat că vor protesta mâine, joi, ora 18:00, la Spitalul Judeţean Satu Mare în care se va cere demisia medicului impertinent care a tratat-o pe copilă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii