Bărbat reținut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de mare risc, în Maramureș

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La data de 29.07.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

S-a reținut că  inculpatul  a fost depistat de un echipaj al Poliției de Frontieră Vișeu de Sus,  având ascunsă în autoturism o  cantitate de peste 500 de grame drog de mare risc 3-CMC cu o valoare de piață de aproximativ 53.000 de lei , pe care intenționa să o comercializeze.
În autoturism a mai fost descoperit  un cântar de mare precizie precum și suma de 4.500 euro .
În cursul aceleiași zile a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară  la locuința inculpatului ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.
La data de 30.07.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul Maramureș a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus și ai SCCO Maramureș.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii