Amenzi de peste 25.000 de lei aplicate ieri de poliţişti participanţilor la trafic

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ieri, 04 august, poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranţa traficului rutier.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni în valoare de peste 25.000 de lei şi au fost reţinute zece permise de conducere.
Pe tot parcursul zilei, poliţiştii rutieri sătmăreni au efectuat controale în trafic menite să prevină producerea de accidente rutiere şi să combată cauzele generatoare ale acestora. Poliţiştii au urmărit în special depistarea şi sancţionarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză pe drumurile publice dar și pe cei care efectuează depășiri neregulamentare.
În cadrul acţiunilor desfăşurate pe principalele artere de circulaţie din județ, pentru toate abaterile constatate, au fost aplicate 221 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 27 670 lei.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 10 permise de conducere, din care 5 pentru depășirea limitei de viteză și 5 pentru efectuarea de manevre neregulamentare de depășire.
Cele mai mari valori înregistrate de aparatele radar ale poliției rutiere, au fost situațiile în care un tânăr de 19 ani din Satu Mare, a condus un autoturism BMW cu o viteză de 164 km/h, pe DN 19, în afara localității Ciuperceni dar și cea în care un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Turulung a fost surprins cu viteza de 157 km/h, în localitate.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii