O remorcă încărcată cu lemne a luat foc în mers pe drumul care leagă Satu Mare de Botiz. Circulația, oprită pe ambele sensuri

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O remorcă încărcată cu lemne a luat foc în mers pe drumul care leagă Satu Mare de Botiz. Circulația, oprită pe ambele sensuri.

Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine pentru lichidarea unui incendiu produs la o remorcă cu lemne între localitățile Satu Mare și Botiz.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă iar circulația este oprită pe ambele se sensuri.
La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului, acestea au acționat pentru limitarea și lichidarea incendiului care se manifesta cu degajări mari de fum și ardere generalizată la întreaga încărcătură lemnoasă (material lemnos pentru mobilă) de pe semiremorca  implicată în incident.
Pentru misiunea de stingere au fost dislocate trei autospeciale  cu apă și spumă cu 12 cadre militare ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare.
În sprijin a intervenit SVSU Botiz, cu un buldoexcavator, folosit pentru îndepărtarea încărcăturii lemnoase din semiremorcă și îndepărtarea acesteia de pe carosabil.
După aproximativ 2 ore, incendiul  a fost lichidat. În urma incendiului au ars 12 tone de material lemnos pentru mobilă.
La finalul intervenției, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric produs la cablajul semiremorcii. 
În urma incendiului au ars 12 tone de material lemnos pentru mobilă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii