Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Oficial. Curse Wizz Air Satu Mare - Londra

Oficial. Curse Wizz Air Satu Mare - Londra.
Începând cu 31 octombrie, de pe Aeroportul Satu Mare vor pleca, săptămânal, două curse Wizz Air către Londra. Prețul unui bilet va porni de la 109 lei, a fost anunțul făcut azi de președintele CJ, Pataki Csaba, în cadrul unei conferințe de presă.
  • ”Deschidem o poartă nouă către Europa de Vest”, a spus Pataki.
Sistemul de rezervare a devenit activ începând de azi, 5 septembrie 2016. Satu Mare devine al zecelea aeroport din ţară unde compania aeriană este prezentă. Zborurile pe ruta Satu Mare- Londra sunt programate de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri.
  • ”În ce privește cursele, operatorul a făcut studii și pe baza datelor obținute este posibil să pornească și cu alte destinații începând de anul viitor”, a mai spus președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba. 
Pe Aeroportul din Satu Mare, din 31 octombrie, pe lângă două curse internaționale vor opera și cele șase curse obișnuite către București. În plus, Pataki Csaba a mai spus că nu este exclus ca și numărul curselor către București să crească datorită lucrărilor de la Aeroportul Baia Mare.


1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii