Banner blato Livrare1 

Șase persoane, dintre care trei copii, au ars de vii într-un incendiu (video)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
În cursul acestei nopţi, în jurul orei 01:04, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o casă de locuit improvizată din municipiul Satu Mare.
Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D.
La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum, întreaga locuinţă, construită în cea mai mare parte din material lemons, fiind cuprinsă de flăcări.
Din nefericire, pompierii şi paramedicii sătmăreni au găsit un număr de şapte victime, dintre care şase carbonizate, respectiv, trei adulţi şi trei copii, a şaptea persoană, o femie, care suferea arsuri de gradul doi în zona feţei şi a membrului superior drept, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare.
În urma incendiului a ars o mare parte a locuinţei improvizate, piese de mobilier şi aparatură electronică.
Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jar sau scânteie, căzute pe materialele combustibile (textile) aflate în imediata apropiere a unui mijloc de încălzire improvizat.
Imagini ISU Satu Mare.

Azi dimineață, pe site-ul propriu de socializare, conducerea Instituţiei Prefectului judeţul Satu Mare a transmis condoleanțe rudelor îndoliate. ”Conducerea Instituţiei Prefectului judeţul Satu Mare deplânge şi regretă cele întâmplate în noaptea de joi spre vineri, în Săptămâna Patimilor, în municipiul Satu Mare, unde, la o casă improvizată, trei adulţi şi trei copii au murit carbonizaţi, în urma unui incendiu. “Ne dorim ca astfel de tragedii să nu mai aibă loc la Satu Mare. Transmitem sincere condoleanţe rudelor îndoliate”, a declarat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, care s-a aflat azi-noapte în locul în care s-a întâmplat nefericirea.

Media

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii