36 de persoane, angajate pe loc și alte 282 persoane, selectate pentru angajare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare a organizat azi Bursa generală a locurilor de muncă la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Dintre cei 190 de agenți economici contactați, 62 de agenți economici au fost prezenți la bursa și au oferit 792 de locuri de muncă din care 29 pentru studii superioare.
Principalele domenii în care s-au făcut oferte de muncă:
Industria mecanică – 339 locuri de muncă în următoarea structură, operatori CNC, lăcătuș mecanic, montator subansamble, sudor, strungar, inginer automatist, inginer electromecanic.
Industria textilă – 121 locuri de muncă, confectioner asamblor articole textile, tricotor, ,cusător fețe încălțăminte,confectioner prelucrător în industria textilă
Industria lemnului – 60 locuri de muncă, tâmplar, tapițer,maistru, lăcuitor lemn, programator.
Construcții - 32 locuri de muncă , zidar ,zugrav, dulgher.
Alte domenii - 240 locuri de muncă, lucrător comercial, bucătar, barman, grădinar, vulcanizator ospătar, etc.
La bursa au participat 850 de persoane in căutarea unui loc de muncă din care 36 au fost angajati în ziua bursei. Din chestionarele completate de către agenții economici a rezultat faptul că 282 de persoane au fost selectate in vederea participării la interviu pentru angajare.
Cu ocazia bursei, AJOFM Satu Mare a prezentat si oferta locurilor de muncă din Uniunea Europeană prin standul realizat de reprezentantul Eures , precum și oferta de formare profesională pentru anul 2017.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii