Accident grav la ieșire din Livada. Patru persoane și-au pierdut viața Foto: ISU Somes Satu Mare

Accident grav la ieșire din Livada. Patru persoane și-au pierdut viața

UPDATE: ora 15,10 Copilul de cinci ani a murit. Astfel, bilanţul morţilor ajunge la patru: un copil de cinci ani, două femei şi un bărbat. 
Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu câteva minute la ieșire din Livada spre Negrești Oaș.
Potrivit pompierilor, în urma accidentului, mai multe persoane au rămas încarcerate. În acest moment, pompierii se află la fața locului.
Trei persoane au murit într-un accident rutier, la ieșirea din localitatea Livada înspre Negrești Oaș și un copil în vârstă de cinci ani este resuscitat. Un elicopter SMURD este aşteptat la locul accidentului pentru a-l ridica pe copilul de cinci ani grav rănit.
Potrivit primelor informații, două maşini, una cu număr de Ungaria şi una cu număr de Bistriţa Năsăud s-au tamponat frontal în dreptul Complexului Pintea, pe drum drept. În urma impactului ambele mașini au ajuns în șanț. 

Ora 16:30: Comunicatul de presă transmis de ISU Someș Satu Mare:
”Astăzi, în jurul orei 13:19, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier cu cinci victime, pe raza localităţii Livada.
Gravitatea evenimentului a impus activarea Planului Roşu de Intervenţie, punându-se în aplicare etapa I a acestuia, la ordinul inspectorului şef al ISU Satu Mare.
La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, patru ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu alte trei ambulanţe din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare).
Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat cinci victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii. Vivtimele încarcerate au fost extrase din autoturism, însă prezentau lenziuni incompatibile cu viaţa, personalul medical fiind nevoit să le declare decedate.
Din nefericire, un copil în vârstă de aproximativ cinci ani, care se afla în stop cardio respirator la momentul sosirii pompierilor, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu a supravieţuit.
Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celeilalte victime, aceasta, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare”.


Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii