Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zilele Orașului Satu Mare 2018 cu mititei și cartofi prăjiți

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primarul Kereskenyi Gabor a anunțat azi, în cadrul unei conferințe de presă, primele informații cu privire la organizarea Zilelor Orașului Satu Mare 2018. 

Chiar dacă anul trecut primarul interzicea micii în Piața 25 Octombrie, anul acesta va da liber micilor și cartofilor prăjiți. ”Ne dorim ca anul acesta comercianții să vină cu o ofertă diversificată și variată de produse. Cred că sătmărenii sunt pregătiți să guste, pe lângă micii și cartofii prăjiți, și alte genuri de produse, cel puțin aceasta a fost opțiunea pe care și-au manifestat-o când au completat chestionarele”, a spus Kereskenyi. 

În schimb, a interzis categoric comerțul ambulant și orice fel de ”Spiderman gonflabil”.  

Anul trecut au participat la eveniment 128 de comercianți, iar pentru ediția din acest an au depus cereri, până în prezent, 51 de firme. 

  • ”La fel ca anul trecut, la ediția din acest an vom impune reguli stricte comercianților, mai ales că în acest an o mare parte dintre evenimente vor avea loc în Piața 25 Octombrie și în jurul scenei, aici unde am demarat deja reabilitarea pasajului și a platoului de evenimente de pe pasajul Corneliu Coposu. Nu dorim să vedem mizerie în jurul standurilor, umbrele care mai de care mai colorate sau improvizații. Pe acest segment mai avem de adus îmbunătățiri și cred că anul acesta vom face controale mai severe și mai dese privind derularea acestei activități, vom aduce un plus de imagine întregului eveniment”, a mai spus Kereskenyi. 

De asemenea, fiecare comerciant va trebui să respecte spaţiul închiriat și să-și amenajeze un spaţiu pentru depozitarea corectă a deşeurilor, în special uleiul menajer. Ca noutate, în acest an Primăria Satu Mare va aplica tarife diferențiate, în funcție de specificul activității. Astfel, ONG-urile și meșteșugarii își vor prezenta produsele fără a plăti vreo taxă către Primărie.

 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii