#Protest | Sătmărenii protestează împotriva coaliției PSD-ALDE și a liderului PSD, Liviu Dragnea foto: Satu Mare News

#Protest | Sătmărenii protestează împotriva coaliției PSD-ALDE și a liderului PSD, Liviu Dragnea

Aproximativ 20 de sătmăreni au ieșit în această seară cu pancarte în Piața 25 Octombrie din Satu Mare, pentru a-și manifesta nemulțumirea față de sistemul actual.

Aceștia au venit pregătiți cu mesaje precum: ”Vrem depolitizare CCR de urgență”, ”Justiție independentă, nu aservită politic”, ”Separația puterilor în stat nu e negociabilă”.

Pe jos și pe biciclete, protestatarii s-au deplasat la sediul PSD Satu Mare, și-au continuat traseul în fața Palatului Justiției din municipiul Satu Mare și, mai apoi, la sediul ALDE Satu Mare.

”Cetățenii liberi și onești apără independența justiției față de atacurile fără precedent concertate de condamnatul penal Liviu Dragnea și de lacheii săi toxici din diversele instituții decăzute. Manifestam, de asemenea, impotriva dezastrului economic la care ne condamna incompetenta coalitie PSD-ALDE si impotriva jafurilor pe care le planifica prin Fondul National Suveran si prin dorinta lor de a ne fura contributiile personale din Pilonul II de pensii, singurul pilon performant.Daca ne pasa de viitorul nostru si al copiilor nostri si daca luam atitudine sa aparam impreuna statul de drept, justitia independenta si destinul acestei natiuni, vom spulbera acest atac comunist si hotia puse la cale de Dragnea, Tariceanu si complicii lor ticalosi. PE BARICADE, FRATI INTRU LIBERTATE SI DREPTATE!”, este mesajul complet al organizatorilor protestului din această seară.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii