alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Femeie bătută crunt în propria locuință

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
În cursul zilei de ieri, poliţiştii au reuşit identificarea unei persoane de sex masculin,
bănuită de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, comisă la data de 27 iulie a.c.
În dimineaţa zilei de 28.07.2015, poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost fost sesizaţi despre faptul că, luni, pe raza localităţii Becheni, judeţul Satu Mare, o femeie ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.
Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că la data de 27.07.2015, ora 23.00, Vasile C., de 39 de ani, ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces, în locuinţa unei vecine, în vârstă de 67 de ani, care locuia singură, i-ar fi aplicat acesteia lovituri repetate cu pumnii la nivelul feţei, toracelui şi braţelor, iar sub ameninţarea unui obiect tăios i-ar fi sustras suma de 200 lei, părăsind apoi domiciliul părţii vătămate.
Persoana vătămată a fost transportată la unitatea medicală în vederea efectuării investigaţiilor medicale necesare. Conform concluziilor provizorii ale medicului legist leziunile pe care femeia le are, necesită pentru vindecare 25-30 zile de îngrijire medicală, fără a-i fi pusă viaţa în pericol.
Poliţiştii au desfăşurat activităţi specific pentru depistarea lui Vasile C., care după comiterea faptei a părăsit domiciliul său.
Munca poliţiştilor a dat roade, ieri, când în urma colaborării din poliţiştii Secţiei Tăşnad, cu poliţiştii bihoreni, bărbatul a fost identificat pe raza localităţii Popeşti, judeţul Bihor.
Faţă de acesta s-a dispun măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă, bărbatul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii