Un sătmărean a făcut infarct în incinta Centrului Comercial Someșul. Directorul DITL Satu Mare, Vasile Tincu, l-a resuscitat Foto: Satu Mare News

Un sătmărean a făcut infarct în incinta Centrului Comercial Someșul. Directorul DITL Satu Mare, Vasile Tincu, l-a resuscitat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un sătmărean, în vârstă de 60 de ani, a facut infarct în timp ce se afla în incinta Centrului Comercial Someșul din Satu Mare.

Momentul în care bărbatul s-a prăbușit pe treptele magazinului a fost zărit de către directorul DITL Satu Mare, Vasile Tincu, care a trecut imediat la aplicarea manevrelor de resuscitare. Tot el a apelat serviciul 112, iar până la sosirea echipajului SMURD, aproximativ opt minute, a efectuat neîntrerupt manevrele de resuscitare. Vasile Tincu nu s-a pierdut cu firea și a declarat pentru Satu Mare News că a învățat să efectueze manevre de resuscitare deoarece el însuși suferă de probleme cardiace. În trecut viața lui Vasile Tincu a fost salvată de un coleg de serviciu care i-a efectuat manevre de resuscitare în urma unui infarct.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop, bărbatul a fost resuscitat, a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost intubat și ulterior transportat la Unitatea de primiri urgențe Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii