Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Dan Barna: ”Doresc reformarea României din temelii”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

România trebuie să fie condusă de cineva care să-și dorească cu adevărat să schimbe starea lucrurilor din țară” susține Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

  • ”România trebuie reformată din temelii, iar primul pas este reforma constituțională pentru ca Președintele să se poată implica activ în dezvoltarea țării”, susține Dan Barna.”Acesta este motivul pentru care candidez. Acesta a fost și motivul pentru care am intrat în politică. Motivul pentru care, vreme de trei ani, m-am bătut neîncetat cu partidele vechi. Am lucrat o viață în privat și înțeleg ce înseamnă să fii responsabil de oameni, de bugete și de rezultatele muncii tale” susține Dan Barna.

Candidatul USR Dan Barna e originar din Sibiu. Are 44 ani și este jurist.

Se consideră ”un idealist realist”: ”Suficient de idealist încât să vreau să trăim cu toții fericiți în România - nu în altă parte. Și suficient de realist încât să am un plan concret despre cum să izbutim acest lucru”.

România are mare nevoie de un Președinte „full-time”

Adică de un Președinte non-stop, care nu dispare și nu tace atunci când trebuie să ia decizii. Dan Barna va fi un astfel de președinte.

  • ”Astăzi, statul nu funcționează așa cum trebuie. Tu respecți legea, plătești taxele, dar primești înapoi spitale murdare, drumuri proaste și o școală învechită. Este un stat care, în loc să-ți facă viața mai ușoară, ți-o face mai grea. Acest stat trebuie reclădit din temelii. Mai întâi trebuie să-l curățăm de hoție și de nepăsare. Să scriem negru pe alb în Constituție: fără penali în funcții publice. Apoi trebuie să investim mult, cât putem de mult, în educație, să rescriem regulile în sănătate, să terminăm autostrăzile și să eliberăm economia de birocrație. Să punem capăt tăierilor ilegale de păduri și să reprezentăm cu demnitate toată națiunea română: și pe cea din țară, și pe cea din Diaspora.

Barna: ”Trebuie să facem acum toate acele lucruri pe care nu le-a făcut nimeni în acești 30 de ani”

  • ”Pentru că românii pleacă să fie fericiți în altă parte. Ei nu-și doresc o altă țară. Își doresc un alt fel de stat. Putem să-l clădim aici? Categoric, da. Dar pentru asta, România trebuie să fie condusă de cineva care să-și dorească cu adevărat să schimbe starea lucrurilor din țară” susține candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

Cinci motive să votezi pentru Dan Barna:

1. România are mare nevoie de un președinte „full-time”. Adică de un președinte non-stop, care nu dispare și nu tace atunci când trebuie să ia decizii. Dan Barna va fi un astfel de președinte;

2. Are voința să se bată pentru lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru societate, așa cum a făcut-o la Fără Penali în Funcții Publice;

3. Este un om nou în politică, are alte modele si altă mentalitate decât politicienii de până acum;

4. Cu Dan Barna președinte, Alianța USR PLUS va avea toate șansele să formeze viitorul guvern, care va fi condus de Dacian Cioloș;

5. Dan Barna președinte este cea mai bună garanție că lucrurile pentru care noi am intrat în politică pot deveni realitate. E vorba de independența justiției, transparență în cheltuirea banului public, reforma administrației publice, finalizarea autostrazilor, Fără Penali în Funcții Publice, spitale curate si școli mai bune.

 

Material comandat de PARTIDUL UNIUNEA SALVAȚI ROMÂNIA, realizat de SC Smart Things SRL, Cod AEP mandatar financiar 31190011.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii