Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Alianța USR PLUS, PMP și FDG Satu Mare îl susțin pe Klaus Iohannis pentru turul II al alegerilor prezidențiale

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În turul al doilea al alegerilor prezidențiale, rog membrii și susținătorii PMP sa voteze categoric pentru susținerea candidatului Klaus Werner Iohannis, care trebuie să o elimine într-un mod cât mai ferm pe Viorica Dăncilă din viața politică.

Nu se poate pune problema ca PMP să o susțină pe Viorica Dăncilă în turul secund al alegerilor prezidențiale:

”În nici un caz nu putem susține un om pe profilul doamnei Dăncilă. În nici un caz nu putem susține ca partid de dreapta un candidat de stânga. Avem multe puncte comune cu colegii din PNL, suntem împreună în Partidul Popular European în cadrul UE.În turul al doilea al alegerilor prezidențiale rog membrii și susținătorii PMP sa voteze categoric pentru susținerea candidatului Klaus Werner Iohannis, care trebuie să o elimine într-un mod cât mai ferm pe Viorica Dăncilă din viața politică. Nu se poate pune problema ca PMP să o susțină pe Viorica Dăncilă în turul secund al alegerilor prezidențiale:

”În nici un caz nu putem susține un om pe profilul doamnei Dăncilă. În nici un caz nu putem susține ca partid de dreapta un candidat de stânga. Avem multe puncte comune cu colegii din PNL, suntem împreună în Partidul Popular European în cadrul UE. De aceea indemn pe toți membri și susținători PMP sa voteze în data de 24 noiembrie pe KLAUS WERNER IOHANNIS” - Eugen Tomac, Presedinte PMP, Europarlamentar


USR Satu Mare și PLUS Satu Mare mulțumesc tuturor sătmărenilor care în primul tur al alegerilor prezidențiale au votat candidatul Alianței USR PLUS, Dan Barna.

”Mulțumim voluntarilor și simpatizanților care au dăruit din timpul lor în această campanie, așa cum au făcut-o și în trecut. Mulțumim pentru încredere!Turul doi al acestor alegeri este de o importanta majora pentru țară. Vom decide cine ne va reprezenta în continuare pe plan internațional în următorii 5 ani. Neimplicarea s-a dovedit că nu este cea mai bună soluție de aceea îndemnăm alegätorii USR PLUS să dea dovadă de civism, să își exercite dreptul la vot și să aleagă în mod responsabil pentru continuitate si stabilitate, Klaus Iohannis” - Alianța USR PLUS Satu Mare.


Forumul Democrat al Germanilor din judeţul Satu Mare îndeamnă membriişi simpatizanţii săi ca Duminică, 10 noiembrie, să meargă la vot pentru a-l alege pe Klaus Iohannis Preşedinte: ”Facem acest îndemn ştiind că România are nevoie în continuare de un Preşedinte corect,consecvent, reprezentativ şi care nu acceptă compromisuri. Aceste calităţi le are Klaus Iohannis.Duminică votăm Klaus Iohannis!”

Consiliul director al F.D.G. din judetul Satu Mare: ”A Német Demokrata Fórum Szatmár megyei szervezete felkéri tagjait és szervezetűnkkel rokonszervező támogatóit,hogy vasárnap, 2019 november 1ö-en járuljanak a szavazó helységek választási urnáihoz és adjak le szavazataikatKlaus Iohannis elnőkjelőltre.Meggyőződésűnk, hogy Romaniának továbbra is szűksége van korrekt, határozott, kővetkezetes, reprezentativ,valamennyi honpolgár érdekeit képviselő államelnőkre.Szavazzunk Vasárnap Klaus Iohannisra! A Német Demokrata Fórum Szatmár megyei szervezetének vezetősége”

*Material comandat de Partidul National Liberal, realizat de SC Smart Things SRL, Cod  AEP mandatar financiar 31190005”

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii