Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Deputatul PNL Adrian Cozma: ”Începe marea curățenie în județ. Startul campaniei se dă sâmbătă, în Socond”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma anunță startul campaniei de curățenie în județul Satu Mare. 

„Luna mai-luna curățeniei! E timpul pentru o mare acțiune de curățenie în tot județul Satu Mare. E trist că pe cursurile râurilor, în comune, sunt tone de gunoaie aruncate și lăsate acolo cu anii. Nu se mai poate așa” este mesajul postat pe pagina sa de facebook de către deputatul PNL Adrian Cozma.

Acesta a anunțat că startul campaniei să dă sâmbătă în Socond și îndeamnă sătmărenii să se alăture în număr cât mai mare acestei campanii.

”Începând cu acest sfârșit de săptămână începem MAREA CURĂȚENIE. În fiecare comună voi merge personal pentru a mobiliza primarii, consilierii și comunitatea de acolo pentru a ne aduna în acest demers de igienizare a județului. Până la urmă asta înseamnă buna guvernare locală. Implicare și rezolvarea problemelor din comunitate. 

Trebuie să dăm semnalul unei schimbări de atitudine nu doar prin acțiunile de ecologizare pe care le-am pregatit și le pregătim, cât și prin conștientizarea tuturor că e esențial să menținem județul curat. 

Voi discuta cu toți factorii de decizie pentru a curăța inclusiv toate șanțurile de-a lungul drumurilor județene și locale. 

Sâmbătă dimineața ne întâlnim în localitatea Socond de unde dăm startul campaniei„ - a mai spus Cozma.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii