davis banner

Lansare în forță a candidaturii lui Adrian Cozma la președinția PNL Satu Mare

Președintele interimar PNL Satu Mare Adrian Cozma și-a anunțat astăzi candidatura la președinția Partidului Național Liberal Satu Mare. 

Acesta a anunțat că propune o echipă care va avea o misiune clară şi câteva obiective importante. 

Legat de candidatura pentru funcția de președinte, Adrian Cozma a declarat că are un singur proiect: ”Vreau ca PNL Satu Mare să facă performanță și să funcționeze ca o organizație modernă, în care membrii să se simtă motivați pentru a face lucruri bune pentru județ și pentru țară.”

”Orice membru, oricare dintre militanţii şi simpatizanţii PNL va putea să-și construiască o carieră în această organizație. În funcție de pregătire și experiență, fiecare își va găsi locul în filială.

Am un singur proiect legat de candidatura pentru funcția de președinte: Vreau ca PNL Satu Mare să facă performanță și să funcționeze ca o organizație modernă, în care membrii să se simtă motivați pentru a face lucruri bune pentru județ și pentru țară.

Sunt alături de mine oameni cu care am construit organizații și care vor fi piloni de bază în dezvoltarea organizației noastre. Avem un număr important de aleși locali și pornim de la o bază bună pentru a crește și pentru a avea rezultate în alegerile viitoare. Vreau să deschidem partidul și vom porni o campanie de încurajare pentru tineri și nu numai să aleagă PNL. Vor găsi o echipă dedicată proiectelor comunitare. 

Am reușit în aceste luni să dăm o înfățișare nouă filialei și sunt convins că suntem pe drumul bun.

Fiecare membru va fi sprijinit în inițiativele pe care le va avea și cred că politica trebuie să fie despre proiecte bune duse la bun sfârșit. Nimeni nu pierde nimic în urma acestor alegeri. Criteriile de selecție și promovarea în funcții politice și pentru candidaturi vor fi clare și se vor respecta. 

Voi asigura imparțialitate și voi găsi soluții care să genereze un climat bun în filială în așa fel încât membrii să vină cu drag în sediul PNL. 

Decizia de a candida nu am luat-o singur și așa cum colegii își pun nădejdea în mine tot așa îmi pun și eu nădejdea în ei. Împreună vom reuși să atingem obiectivele pe care ni le-am propus și să dăm o șansă bună tuturor în perioada care vine”, a mai declarat Adrian Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii