Alianță | PNL și PMP Satu Mare au încheiat un protocol de colaborare pentru alegerile din anul 2024

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a anunțat că PNL Satu Mare și Partidul Mișcarea Populară Satu Mare vor face alianță pentru alegerile din 2024.

Alături de Adrian Cozma, la conferință a fost prezentă Viorica Iocsak - președintele PMP Satu Mare și Narcis Miclea - vicepreședinte PMP și consilier județean.

”Am încheiat un protocol de colaborare pentru alianța de anul viitor privind alegerile locale, un acord politic pe care l-am semnat astăzi și cred că este încă un pas alături și de colegii de la Partidul Național Țărănesc- Maniu Mihalache. Suntem, astfel, trei partide pentru această alianță județeană. O alianță atât de necesară, atât de așteptată de sătmăreni care să reprezinte o alternativă la actuala conducere care și-a dovedit incompetența, atât la nivel județean, cât și la nivel local (...)

Ușa noastră rămâne deschisă și pentru ceilalți reprezentanți ai partidelor politice, altele decât UDMR, pentru a putea constitui, în sfârșit, o alianță pentru Satu Mare. O alianță care să se construiască în jurul unor idei, unor proiecte și sunt convins că acest lucru se va întâmpla.

Ca sătmăreni, avem dorința, și vom reuși cu siguranță, să venim cu un proiect viabil, un proiect prin care să spunem sătmărenilor care este viiunea noastră pentru următorii 4-8 ani”, a declarat Adrian Cozma. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii