alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Mircea Govor și-a depus primul candidatura pentru Consiliul Județean Satu Mare: "Nici nu mă gândesc să nu câștigăm!"

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Președintele PSD Satu Mare Mircea Govor și-a depus primul candidatura la Biroul Electoral Județean pentru Consiliul Județean, alături de echipa pe care o propune pentru funcțiile de consilieri județeni.

La depunerea dosarelor de candidatură, alături de Mircea Govor au fost prezenți majoritatea candidaților pentru posturile de consilieri, dar și vicepreședinții CJ Lenuța Cornea și Oliviu Buzgău, viceprimarul Cristina Tămășan Ilieș, fostul prefect Radu Roca, cel care candidează pentru Primăria Satu Mare. 
După ieșirea de la Biroul Electoral, Mircea Govor a declarat: „Este o zi specială pentru partidul nostru PSD. Vreau să le mulțumesc sătmărenilor. În ultimele trei săptămâni am adunat peste 60.000 de semnături, ceea ce e un record absolut. Numai aici, la BEJ, am depus 20.963 semnături. Am o echipă minunată. Noi PSD suntem forța cea mai puternică politică din județ.(...). După două mandate de vicepreședinte la Consiliul Județean am lăsat loc de bună ziua, toți colegii mei știu ce eforturi am făcut în cele două mandate și a fost cea mai puternică dezvoltare a județului Satu Mare. Am adus fonduri cum nu a mai fost niciodată în Satu Mare. (...). Nici nu mă gândesc să nu câștigăm! Partidul nostru o să iasă câștigător!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii