Adrian Cozma acuză UDMR că pregătește fraudarea alegerilor: „UDMR pregătește, așa cum a făcut în 2020, anularea a 7673 de voturi la buletinul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adrian Cozma acuză UDMR că pregătește fraudarea alegerilor, „așa cum a făcut în 2020, anularea a 7673 de voturi la buletinul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean”. 

Adrian Cozma a mai declarat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că actualul președinte al CJ Pataki Csaba știe din sondaj că nu mai este pe primul loc, iar PNL va lua toate măsurile pentru a contracara orice încercare de fraudă în secțiile de votare din județ.
UDMR a făcut sondaj de opinie și știe că nu e pe primul loc, astfel că vor face tot posibilul să mă fure din nou la voturi, dar aceste alegeri nu vor mai fi la fel ca în 2020”, a declarat Cozma.
Cozma a explicat că directorul Autorității Electorale Permanente din Satu Mare, Elena-Maria Mihaiu-Stan, este partenera de viață a senatorului Turos Lorand, candidat pe lista UDMR pentru alegerile europarlamentare.
Deși concubinajul în sine nu reprezintă incompatibilitate în ocuparea unui loc cu putere de decizie în Biroul Electoral Județean, această situație este cel puțin imorală, mai ales dacă se are în vedere și interesul patrimonial comun, cei doi fiind co-proprietari ai unei case din Satu Mare unde își au domiciliul”, a spus Cozma.
În aces sens, Cozma a declarat că a transmis petiții atât către conducerea Autorității Electorale Permanente la nivel național, Biroului Electoral Central, respectiv la Tribunalul București, prin care solicită retragerea directorului Elena-Maria Mihaiu-Stan din Biroul Electoral Județean Satu Mare.
În altă ordine de idei, Cozma suține că nu poate ”sta pasiv când oamenii mor cu zile în spitalele din Satu Mare” și promite că va schimba lucrurile la Spitalul Județean Satu Mare.
Cum poți să stai pasiv când vezi că oamenii mor cu zile în spitalele din Satu Mare, când vezi că din lene și nepricepere s-a pierdut finanțarea pentru construirea unui nou spital, când avem corupție și șpăgi, concursuri aranjate, personal arogant și indiferent și mai ales când avem cea mai ridicată mortalitate infantilă din țară? 
Când am spus că managerul numit de domnul Pataki și consiliul de administrație al spitalului, controlat de UDMR, au dus sănătatea sătmărenilor către dezastru, m-au făcut șovin.
Când am spus că directorul medical al spitalului, susținut de domnul Govor, și-a abandonat orice atribuții de coordonare a aparatului din subordine și fuge de responsabilitate, m-au acuzat că dezbin oamenii și tulbur liniștea orașului”, a transmis Adrian Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii