Liberalul Sergiu Crișan, învestit pentru a doua oară primar al comunei Supur

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Liberalul  Sergiu Crișan, învestit pentru a doua oară primar al comunei Supur. 

„Localnicii din Supur, comuna natală a lui Mircea Govor, nu au căzut nici de această dată pradă manipulărilor venite din partea zonei roșii, ci, din contră, le-au dat o nouă lovitură de grație la urne, prin alegerea liberalului  Sergiu Crișan, pentru al doilea mandat consecutiv”, a declarat președintele PNL Satu Mare Adrian Cozma.

„Mă bucur foarte mult că cetățenii din Supur au ales sa continue alături de un primar onest și de bună credință. Este clar că ultimii 4 ani au demonstrat că liberalii fac diferența și au văzut ce poate reuși un primar model de comună, implicat, vizionar, harnic și dedicat comunității, un om dintre și printre oameni, nu un om care se poziționează deasupra celorlalți.

Doresc să adresez și eu mulțumirile mele tuturor locuitorilor care mi-au acordat votul lor pentru candidatura la funcția de Președinte al Consiliului Județean și m-au plasat în fruntea clasamentului în Supur. Mă simt onorat și vă transmit toată considerația mea! Voi fi alături de comunitate în toate proiectele care se vor derula în viitor, ba chiar voi veni și eu cu propuneri, și sunt convins că urmează noi realizări importante, orientate către binele comunității. Până la urmă, noi, toți cei cărora ne-ați acordat încrederea dumneavoastră să vă reprezentăm, să vă facem glasurile auzite, asta trebuie sa facem din pozițiile vremelnice pe care le ocupam: să ne dedicăm comunităților și slujirii cetățeanului!

Sper ca la alegerile ce vor urma luna viitoare să fiți prezenți în număr chiar și mai mare, pentru că doar așa vom avea șansa să reprezentăm și mai bine județul la București și să atragem cât mai multe fonduri către județul Satu Mare! Unde-s mulți, puterea crește!

Domnule primar, în această zi de o mare însemnătate pentru dumneavoastră și, implicit, pentru organizația noastră, vă doresc multe idei inspirate, succese profesionale, decizii corecte și acțiuni menite să îmbunătățească viața cetățenilor!”, este mesajul transmis de Adrian Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii