banner draxkmaier satu mare

Adrian Cozma este susținut și de PNL Pișcolt și Santău

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Organizația PNL Pișcolt, prin președintele Cosmin Varga, nu este de acord cu excluderea din partid a consilierului județean Adrian Cozma și cu nicio altă excludere din partid. ”Nu consider că motivele sunt întemeiate ca Adrian Cozma să fie exclus din partid”, a spus Cosmin Varga.

De asemenea, Biroul permanent local Santău s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 10 iunie pentru a dezbate și a lua o decizie cu privire la decizia BPJ de a-l  exclude din partid pe consilierul județean Adrian Cozma. S-a decis că BPL Santău va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului Adrian Cozma din PNL, pe data de 15 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean, care va avea loc la Muzeul Județean

Mandatat pentru exprimarea acestui vot este președintele organizației locale Santău. Membrii organizației Santău consideră decizia luată în cadrul BPJ ca fiind nefondată și nestatutară, ba mai mult este o greșeală pentru PNL să excludă din partid un vector important de imagine, respectiv cel mai activ consilier județean.

”Ne facem griji ca această decizie luată în BPJ să nu fie altceva decât o răfuielă politică internă, o răzbunare a conducerii partidului ca urmare a nesupunerii, a consilierului Adrian Cozma față de partenerii din guvernarea locală. Apreciem că toate acțiunile publice și intervențiile din Consiliul Județean Satu Mare al consilierului județean Adrian Cozma au fost întemeiate și au respectat angajamentele fată de sătmăreni și principiile PNL. Vom cere și conducerii naționale să intervină urgent în această problemă. Totodata precizam  faptul că organizația locală Santău este  organizația cu cele mai bune rezultate politice din județul Satu Mare având 8 consilieri locali, primar si viceprimar PNL”, se arată într-un comunicat trimis de PNL Santău.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii