Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Veste bună pentru gravide: Entonoxul a fost introdus la secția Obstetrică Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ca o premieră pentru județul Satu Mare, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, prin secția de Obstetrică Ginecologie, vine în ajutorul viitoarelor paciente cu un nou analgezic: Gazul ENTONOX.

Acest analgezic este o combinație de gaz ilarian și oxigen, care se administrează pe cale orală prin inhalare, având un efect analgezic destul de rapid (20-30 de secunde), ajutând pacientul să treacă mai ușor peste dureri. Principala caracteristică a gazului ENTONOX este ameliorarea durerilor din timpul travaliului și perioada de după. O altă caracteristică foarte importantă a gazului ENTONOX este lipsa efectelor negative asupra mamei sau a copilului, ceea ce îi face pe doctori să îl recomande fără griji.
La cererea medicilor din Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, care doresc o dezvoltare continuă a competențelor lor și a procedurilor în conduita terapeutică a nașterii actuale, conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a luat hotărârea de a achiziționa acest produs direct de la producătorul german. Acest gaz analgezic este relativ nou în spitalele din România, spre exemplu, în județul Cluj se găsește doar în câteva spitale particulare. În prealabil achiziționării acestui produs, personalul medical a urmat cursuri de instruire pentru a putea utiliza în condiții optime produsul, iar pacienții să beneficieze pe deplin de acest produs analgezic.
Spitalul Județean de Urgență dorește să fie cât mai aproape de pacienți și încearcă să pună la dispoziția pacienților cele mai bune metode și mijloace aflate pe piață pentru ca aceștia să se simtă cât mai în siguranță și să nu mai fie nevoiți să se deplaseze în alte locații pentru a-și rezolva problemele.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii