Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Medicul specialist cardiolog Kiss Ladislau oferă consultații și tratament la cabinetul privat (foto)

Medicul specialist cardiolog Kiss Ladislau, cardiolog cu o vastă experiență, recunoscut pentru profesionalismul său, fost director al Spitalului Municipal
Satu Mare și ulterior şeful Secției de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, oferă consultații și tratament de specialitate la cabinetul său particular, după ce, în urmă cu o lună, a trecut în regim privat.

Cu o practică de peste 30 de ani în Cardiologie, a consultat zeci de mii de pacienți din Satu Mare și nu numai, dintre care peste 20.000 de pacienți au beneficiat de consultațiile acestuia în cadrul cabinetului privat situat pe strada Mileniului nr. 16 din municipiul Satu Mare.

În cadrul cabinetului, medicul Kiss Ladislau oferă servicii de diagnosticare și tratament în toate bolile cardiace (congenitale, boli cardiace ischemice, insuficiență cardiacă, valvulopatii, aritmii și boli ale pericardului).

Cabinetul individual de Cardiologie al medicului specialist cardiolog Kiss Ladislau oferă o gamă complexă de sevicii medicale, precum: diagnosticare și tratament medical pentru orice fel de afecțiuni cardiovasculare.

Cabinetul privat este dotat cu aparatură pentru diagnostic EKG, test EKG efort (bicicletă și covor rulant), înregistrări Holter EKG și tensiune arterială și ecocardiografie.

TARIFE
Cabinetul se află în contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate!

Astfel, pacienții asigurați CAS, pot beneficia de consultație de specialitate, EKG, test de efort EKG, Holter EKG, Holter TA, consulltații control, rețetă compensată (dacă nu se suprapune cu alte presctripții), concediu medical, în cazuri justificate medical.

Pentru a beneficia de drepturile mai sus menționate, pacienții trebuie să se prezinte cu:
- bilet de trimitere de la medicul de familie
- CI/BI
- card de sănătate
- adeverință de salarizare în care se menționează numărul zilelor de concediu medical din ultimele 12 luni (în cazul salariaților la care se pune problema necesității acordării de concediu medical pentru incapacitate temporară de muncă).

Listă PREȚURI:
- Consultație de bază care include EKG - 80 lei
- Consultație control (include EKG) - 50 lei
- test de efort EKG - 120lei
- Holter EKG - 100 lei
- Holter TA - 100 lei
- Ecocardiografie - 100 lei
- INR - 25 lei
- eliberare de referat pentru expertiza capacității de muncă - 100 lei

Servicii NEFINANȚATE de CAS:
Ecocardiografia, INR, examinările efectuate pentru revizia incapacității de muncă solicitate de Comisia de Expertiză, respectiv cele efectuate peste program.

PROGRAM cabinet:
Contractul semnat cu CAS, respectiv capacitatea de acordare a asistenței în condiții corecte din partea personalului impun programarea pacienților, luând în considerare faptul că o consultație necesită cel puțin 15-20 de minute.
Programările se efectuează în ordinea solicitării acestuia.
Programarea se poate efectua atât la sediul cabinetului (în timpul orelor de lucru) sau telefonic, la nr. 0261.716.490 (cabinet) sau 0770.567.261 (mobil).

PROGRAM:

LUNI și JOI - 15,00-19,00

Marți și Miercuri 08,00- 14,00

Cabinetul este situat pe strada Mileniului nr. 16

Medicul specialist cardiolog Kiss Ladislau se bucură de o activitate științifică vastă: este membru în Societatea Română de Cardiologie, membru în Societatea Maghiară de Cardiologie, membru în Societatea Europeană de Cardiologie, membru în Societatea Muzeului Ardelean, având va domeniu de cercetare: Cardiopatia ischemică, Insuficiența cardiacă, HTA, precum și experienţă în studii clinice internaţionale: Beautiful-teminat, Shift.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii