Trofeul Carpați – Handbal la Înălțime

Trofeul Carpați și-a stabilit echipele participante la cea de-a 47-a ediție care va avea loc în noua Sală Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 20 și 21martie 2015.
Alături de naționala României, publicul român va putea vedea jucând campioana mondială en titre, Brazilia, medaliată cu bronz la recent încheiatul Campionat European, Suedia și puternica reprezentativă a Germaniei. Prima zi a competiției (vineri, 20 martie 2015) va fi deschisă de confruntarea dintre Suedia și Germania, meciul de gală al serii fiind între echipa României și cea a Braziliei. A doua zi se va desfășura meciul dintre învinsele din prima zi și finala turneului care va desemna și câștigătoarea Trofeului Carpați 2015.
  • “Suntem fericiți fiindcă putem oferi publicului român meciuri de asemenea anvergură, într-o sală modernă și deosebit de frumoasă. Îi așteptăm într-un număr cât mai mare nu doar pe clujeni, ci și pe iubitorii handbalului din întreaga țară. În același timp, este un turneu foarte bun pentru selecționata noastră de handbal feminin în vederea pregătirii dublei cu Serbia pentru calificarea la Campionatul Mondial. Mii de mulțumiri comunității clujene pentru ajutorul dat în organizarea acestui turneu emblematic pentru handbalul românesc și pentru România”, a declarat Alexandru Dedu, Președintele Federației Române de Handbal.  
Trofeul Carpați este organizat de Federația Română de Handbal, cu sprijinul Primăriei Cluj Napoca. În cadrul evenimentului vor fi prezente pentru prima dată mascota, stindardul și noul imn al handbalului românesc.
Federația Română de Handbal pune la dispozitia iubitorilor acestui frumos sport atat bilete pe zile, cat si abonamente. Mai mult, pentru a face participarea mai usoara, 500 de bilete in fiecare zi pot fi achizitionate sub forma de pachet de familie, la jumatate de pret, astfel incat, practic, copiii sub 12 ani au acces gratuit! Rugam suporterii sa achizitioneze aceste pachete numai in scopul pentru care au fost create, anume adult plus copil, adult plus doi copii sau doi adulti si doi copii, si sa vina grupat la intrare pentru a facilita validarea acestor bilete speciale!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii