CSM Satu Mare | Florin Fabian, noul director tehnic al echipei de fotbal

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Florin Fabian este noul director tehnic al echipei de fotbal a CSM Satu Mare. Fabian a fost prezentat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat primarul Gábor Kereskényi, directrul CSM Satu Mare, Muresán István, și antrenorul principal Tiberiu Csik. 

”Ne propunem noi obiective pentru sezonul competițional 2022-2023, motiv petru care ne-am dorit întărirea staff-ului tehnic cu un om de fotbal atât de valoros ca și Florin Fabian”, a declarat directorul CSM Satu Mare, Muresán István.

Primarul Gábor Kereskényi a afirmat că se dorește ca echipa de fotbal a CSM Satu Mare să se califice în play-off-ul sezonului viitor al Ligii 3

”CSM Satu Mare are un an foarte bun. Sunt foarte multe medalii câștigate la nivel național, dar nu e o surpriză. Anul trecut, CSM a dat primii doi  sportivi ai județului la sporturi olimpice, respectiv neolimpice. Echipa de fotbal a avut un început mai dificil, dar cele 15 meciuri fără înfrângere a arătat ca potențialul era altul”, a spus  Gábor Kereskényi. 

”Avem în structura clubului foști jucători care au scris istorie pentru fotbalul sătmărean: Florin Fabian, Zoli Ritli, Tiberiu Csik, Lulu Dragomir, Paul Levente, Dani Oșan și Ciprian Prodan. Asta spune multe despre cine reprezintă fotbalul sătmrean!”, a mai precizat primarul Gábor Kereskényi.

liga3 florin fabian csm satu mare

Florin Fabian s-a declarat încântat să revină în fotbalul sătmărean la nivel de seniori, acum ca director tehnic al CSM Satu Mare

”Am creionat un proiect pe doi ani, în primul an obiectivul este calificarea în play-off, iar în sezonul următor să atacăm promovarea în Liga 2”, a spus Florin Fabian.

Antrenorul Tiberiu Csik a afirmat că noul sezon vine cu noi obiective, dar este optimist că echipa este pe un trend crescător. 

”Ne știm cu Florin de o viață și sunt convins că vom colabora foarte bine”, a spus Tiberiu Csik.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii