Cupa presei la tir 2015. Pac! Pac! Pac! Jurnaliștii sătmăreni au ciuruit azi țintele jandarmilor (Galerie FOTO)

Ca în fiecare an, premergător Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare a organizat azi, în Poligonul din localitatea Moftin, o competiție sportivă destinată jurnaliștilor sătmăreni, denumită CUPA PRESEI LA TIR 2015.
Pe o vreme în care vântul a dat batăi de cap tuturor, jurnaliștii și-au testat abilitățile practice de buni trăgători. După o instruire cu privire la măsurile obligatorii pentru prevenirea accidentelor, ”presa” s-a întrecut în mânuirea pistoalelor Makarov, atât pe echipe cât și individual feminin și masculin.
La final, jandarmii au prezentat un exercițiu demontrativ de tragere tactică, în care au luptători din cadrul grupei Antiteroriste au dovedit că mânuiesc cu precizie, atât de pe loc, cât și în deplasare, pistolul Makarov, cât și pistolul mitralieră în lupta împotriva fenomenului terorist .
La finalul ”luptei cu ținta” , junaliștii au obținut următoarele rezultate:
-pe echipe-
Locul I a fost adjudecat de o echipă mixtă formată din reprezentanți ai Portalului sătmărean și ai Jurnalului de Satu Mare.
Locul II a fost deținut de publicația on line INFORMAȚIA ZILEI
Locul III a fost obținut de ITV Satu Mare
-la individual-
Cupa pentru ”Cea mai bună trăgătoare” a fost câștigată de către Anca IEDERAN ” reprezentantă a PORTALULUI SĂTMĂREAN, iar Cupa pentru ”Cel mai bun trăgător” a revenit jurnalistului Adrian BUTARU de la INFORMAȚIA ZILEI.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii