Dakar 2017 | Emanuel Gyenes #29 a încheiat ziua 2 pe locul 28 Foto: Cristiano Barni

Dakar 2017 | Emanuel Gyenes #29 a încheiat ziua 2 pe locul 28

Marți, 3 ianuarie, s-a pornit în etapa a doua a Raliului Dakar, etapă ce s-a desfășurat pe teritoriul Argentinei, între Resistencia și San Miguel de Tucuman.
Etapa de azi a măsurat 803 km, dintre care 275 km au reprezentat proba specială.
Sătmăreanul Emanuel Gyenes #29 a terminat etapa de azi pe locul 28, cu timpul de 2 ore și 55 minute, la aproape 18 minute în spatele câștigătorului zilei, Toby Price. La general, Gyenes ocupă poziția 29.
  • ”Am avut o etapă specială de 275 km. Proba nu a fost grea, dar cu 43 de grade în aer a fost foarte dificil pentru toți concurenții, am terminat pe locul 28 astăzi. În a doua parte a probei a fost foarte mult praf și nu am vrut să risc depășind”, a scris Mani pe pagina sa de Facebook la finalul zilei.

Înainte de startul din ziua 2 Mani Gyenes a primit un mesaj de încurajare de la rugby-stul echipei CSM Ştiinţa Baia Mare și al echipei naționale, Johan van Heerden originar din Africa de Sud. Cei doi s-au cunoscut anul trecut la Red Bull Romaniacs. 
Miercuri, 4 ianuarie, are loc etapa a 3-a pe traseul San Miguel de Tucuman (Argentina) — San Salvador de Jujuy (Argentina), 780 km (364 proba specială).

Media

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii