CEV Beach Volleyball Satellite Satu Mare începe joi, la ora 14:00

În perioada 21-24 septembrie Piața 25 Octombrie din Satu Mare va fi gazda celui mai important eveniment voleibalistic al anului din România: “2017 CEV Beach Volleyball Satellite Satu Mare”.
La primul Satellite organizat în Satu Mare s-au înscris peste 60 de echipe, însă organizatorii au acceptat primele cele mai bune 24 de echipe, pe tabloul principal de 16 s-au calificat direct opt echipe, printre ele aflându-se și sătmărencele de la CSM Satu Mare, Beata Vaida și Adriana Matei, iar celelalte opt echipe urmând să se stabilească după turneul de calificare.

Turneul de la Satu Mare are un fond de premiere în valoare de 4.000 euro, este primul turneu din Europa care se organizează în nocturnă, iar sportivele participante se vor lupta pentru punctele puse în joc deoarece vor conta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În cele patru zile ale turneului se vor disputa câte zece meciuri/zi, iar organizatorii au pregătit pentru spectatorii sătmăreni o tribună cu aproximativ 2.000 locuri.

Cele opt echipe calificate direct pe tabloul principal în funcție de punctele acumulate în acest an sunt: Borger/Kozuch (Germania), Davidova/Shchypkova (Ucraina), Kholomina/Motrich (Rusia), Amaranta/Lobato (Spania), Kociolek/Kolosinska (Polonia), Matei/Vaida (CSM Satu Mare), Inna Makhno/Iryna Makhno (Ucraina), Lakatos/Lutter (Ungaria).

Pentru celelalte opt lucuri de pe tabloul principal se vor lupta în turneul de calificare următoarele echipe: Gromadowska/Gruszczynska (Polonia), Eiholzer/ Caluori (Elveția), Jupiter/ Lusson (Franța), Placette/ Chamereau (Franța), Richard/ Carrere (Franța), Simonsson/ Yoken (Suedia), Sondergard/ Okholm (Danemarca), Rehackova/ Stochlova (Cehia), Freiberger/ Klopf (Austria), Jancar/ Kotnik (Slovenia), Huber/ Greber (Elveția), Kotlasova/ Resova (Cehia), de Vries/ Oosterveld (Olanda), Matic/Aleksic (Serbia), Rådström/ Påhlsson (Suedia) și De Beule/ Coolman (Belgia).

Programul turneului:
  • Joi, 21 septembrie, de ora 14:00: turneul de calificare pentru tabloul principal;
  • Vineri, 22 septembrie, de la ora 10:00: tabloul principal de 16;
  • Sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 10:00: tabloul principal de 16;
  • Duminică, 24 septembrie: sferturi, finala mică (ora 19:30), finala mare (ora 20:30).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii