alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Moto. Mani Gyenes a terminat pe patru etapa de la Szandavaralya

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Emanuel Gyenes a participat sâmbătă la Szandavaralya, la a IV-a etapă din cadrul Campionatului Naţional de endurocross din Ungaria. 
Sătmăreanul Gyenes a terminat pe locul 4 la clasa A, la jumătatea cursei când se afla pe locul II a fost nevoit să se oprească pentru a alimenta, pierzând astfel două poziții:
  • ”Am avut un start bun la endurocross in Ungaria, dar n-am reușit din păcate să-mi mențin prima poziție până la sfârșit. La jumătatea cursei eram pe locul 2 când a trebuit să ies să alimentez iar adversarii mei n-au alimentat ei având motoare în 4 timpi și le-a ajuns un singur rezervor pentru toată cursa. Am terminat cursa pe locul 4 dar și așa mai conduc campionatul Ungariei cu 10 puncte” a postat Emanuel Gyenes pe contul său de facebook.
Foto&video: facebook.com/ManiGyenes

Media

Am avut un start bun la endurocross in Ungaria,dar n-am reusit din pacate sa-mi mentin prima pozitie pana la sfarsit.la jumatatea cursei eram pe locul 2 cand a trebuit sa ies sa alimentez iar adversarii mei n-au alimentat ei avand motoare in 4 timpi si le-a ajuns un singur rezervor pentru toata cursa.am terminat cursa pe locul 4 dar si asa mai conduc campionatul ungariei cu 10 puncte

Posted by Emanuel Gyenes - Mani on Sunday, June 21, 2015

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii