banner draxkmaier satu mare

Emanuel Gyenes a revenit în țară după participarea la Dakar 2019

Emanuel Gyenes a revenit sâmbătă noapte în ţară, după participarea la ediția 2019 a celui mai dur raliu din lume.

La sosirea pe aeroportul Otopeni, Gyenes a fost aşteptat de fani cu un banner pe care scria ”Mani, you are our hero”, iar după interviurile acordate reporterilor prezenți în aeroport, riderul sătmărean a făcut poze și a dat autografe fanilor care au venit să-l felicite și să-l încurajeze.

  • ”Vă mulțumesc tuturor celor care ați venit la aeroport și celor care mi-ați scris mesaje de încurajare de-a lungul acestui raliu”, a scris Mani pe pagina sa de Facebook.

La ediția din acest an, Emanuel Gyenes a fost nevoi să abandoneze în etapa a opta a Raliului Dakar, după ce în urma unei căzături s-a avariat sistemul de navigaţie și a avut probleme la braţul drept, astfel că a avut mari dificultăţi în a ţine mâna pe ghidon.

  • ”Am încercat imposibilul şi eram deja foarte aproape să fac să devina realitate ce mi-am propus. Etapa 8 din Dakar 2019 nu a fost nicidecum cum mi-am dorit-o. A fost un start in care 80% din motociclişti am pornit după 10 maşini şi 5 camioane şi a fost extrem de greu în urme şi praf. Dupa wp 1 am căzut, s-a avariat sistemul de navigaţie şi impactul a fost dur pentru braţul drept în care am tija. Am încercat să mai merg şi după 10 km a trebuit să mă opresc pentru ca nu mai puteam ţine mâna pe ghidon. Am stat zeci de minute să văd dacă pot continua, însă în cele din urmă a trebuit să chem elicopterul. Voi reveni anul viitor în Dakar mult mai puternic şi mai motivat!”, a fost mesajul lui Gyenes la finalul etapei 8.

La #Dakar2019, Gyenes a concurat la categoriile Malle Moto şi Marathon.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii