Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Fotbal. FRF: Zoltan Pataki și Vasile Racolța sunt sătmărenii care participă la examenul pentru postul de observator de joc

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Vineri, 14 august, începând cu de la ora 13:00, Federația Română de Fotbal organizează examenul pentru postul de observator de joc.  
În urma analizării dosarelor depuse la Casa Fotbalului până în data de 10 august, ora 14:00, comisia de organizare a concursului pentru observatori de joc a validat dosarele de înscriere a 76 de candidați și au respins dosarele altor 18 candidați pentru diferite motive (dosare incomplete, incompatilități). Printre cele 76 de dosare admise se află și cele ale vicepreședintelui AJF Satu Mare, Pataki Zoltan și Racolța Vasile care vor participa la examenul organizat de Federația Română de Fotbal.
Testarea candidaților va avea loc mâine, 14 august 2015, la sediul Federației Române de Fotbal, sala ”Nicolae Dobrin”, de la ora 13:00. Candidații admiși trebuie să se prezinte la examen la ora 12:00 având la ei un act de identitate valabil (CI/pașaport).
Testul în sistem grilă va conține 30 de întrebări din Regulamentul de organizare a acitivității fotbalistice, din Regulamentul Disciplinar și din Legea 4/2008 completată cu Legea 10/2012.
Examenul este considerat promovat doar în cazul în care candidatul obține minimum 21 de puncte dintr-un total de 30.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii