Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Marele premiu StreetMusic Festival, câștigat de jonglerul australian al focului din Estonia

Ediția StreetMusic Festival din acest an a întrecut standardele edițiilor trecute nu doar prin lista invitaților internaționali și prin extinderea locațiilor, ci și prin numărul mult mai ridicat al publicului prezent format din local și turiști.

În acest weekend, Satu Mare a fost capitala muzicii și artelor stradale. În perioada 12-14 iulie, la cele șapte scene amplasate, au evoluat în municipiu invitați din toate colțurile lumii cu peste 120 de producții.

Pe durata întregului weekend, evoluțiile artiștilor au fost urmărite de un juriu al cărui președinte a fost Cezar Habeanu, câștigătorul StreetMusic Festival 2017.

În conformitate cu decizia juriului, marele premiu al festivalului în valoare de 2000 de euro a fost câștigat de jonglerul australian al focului, Cris Blaze, evoluția căruia a uimit, pe bună dreptate, întreg publicul.

Premiul al doilea, în valoare de 1000 de euro, a fost acordat echipei de clovni beatbox burlesc din Marseille care, îmbinând elementele circului clasic de divertisment cu mijloace teatrale, au adus momente amuzante publicului.

Premiul al treilea, în valoare de 500 de euro, a fost acordat artistului din Slovacia, Martin Harich.

Premiul publicului, în valoare de 1000 de euro, a fost câștigat de Moses Concas, câștigătorul Italy’s Got Talent 2016.

Cele două premii în valoare de câte 250 de euro au fost acordate, în conformitate cu decizia juriului, formațiilor Varkoci din Slovacia, respectiv Autoportante din Italia, iar formația sătmăreană Cloud va fi delegată, în acest an, la StreetMusic Festival Veszprém.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii