Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Vârstnicii din Satu Mare și Carei, sărbătoriți de ziua lor

În fiecare an, la 1 octombrie se sărbătorește Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

Evenimentul este marcat, an de an și la Satu Mare, la toate instituțiile care au în îngrijire persoane vârstnice. Momentul a fost aniversat cu mare fast și la Centrul de Îngrijire și Asistență Socială de pe strada Ilișești din municipiul Satu Mare.

Evenimentul a fost deschis cu decernarea unei distincții. Seniorul CIAS “Șansa” a oferit lui Pintea Vasile, care este de 45 de ani locuitorul centrului, apoi directorul general Mariana Dragoș i-a felicitat pe vârstnici de ziua lor.

Cu această ocazie numeroase coruri și ansambluri folclorice au căutat să le ofere sărbătoriților câteva momente de bucurie. Corurile Liceului Teologic Ortodox “Nicolae Steinhart”, al Liceului Teologic Romano-Catolic “Hám János”, al bisercii ortodoxe din Cuța, corul și ansamblul de dans popular din Bercu, precum și câteva perechi de dansatori ai Ansamblului Folcloric al județului Satu Mare.

Beneficiarii s-au bucurat de surpriza oferită de conducerea DGASPC: două torturi, de care beneficiarii s-au bucurat nespus de mult. Au servit masa împreună, apoi a urmat petrecerea, cu cântec și voie bună, fiecare după capacitățile sale.

Totodată, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită cu multe bucurii și surprize și la CIAS ALEXANDRU Carei. Beneficiarii Centrului au pregătit un program artistic emoționant. Alături de ei s-au aflat și reprezentanții Bibliotecii Municipale din Carei, care în colaborare cu elevii Centrului Cultural careian le-au oferit un spectacol muzical de excepție.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii