Baie nocturnă la ștrandul Aquastar

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ștrandul Aquastar dă startul la avalanșa băilor nocturne și vă invită în 19 octombrie la o seară de neuitat între orele 22:00 și 2:00 în Imperiul Apelor!

Scufundați-vă în atmosfera caraibiană, unde vă puteți bucura de o noapte magică în piscinele și saunele Aquastar Satu Mare.

Pregătește-te pentru sesiuni de saună captivante și de o petrecere Zumba energizantă cu Bea și echipa sa, unde împrospătarea și relaxarea sunt garantate. 

Biletul de intrare este de 40 de lei și include accesul nelimitat la piscinele și saunele complexului acvatic. Restaurantul de la etaj și bufetul de la parter vă vor sta la dispoziție, astfel încât să vă puteți răsfăța oricând cu gustări delicioase și băuturi răcoritoare și plecați garantat cu experiențe de neuitat. Să știți că se pot cumpăra din nou bilete online în avans pentru acest eveniment, lucru pe care îl puteți face pe www.aquastarsatumare.ro până vineri seara înainte de începerea petrecerii! 

Cu biletele online, locul tău este deja asigurat, așa că nimic nu poate sta în calea petrecerii tale.

Alătură-te nouă și bucură-te de seara de sâmbătă alături de prietenii tăi! Nu ratați această ocazie unică de a redescoperi lumea wellness-ului de noapte!

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii