Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Târgul Produselor Sătmărene își deschide din nou porțile

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Târgul Produselor Sătmărene își deschide din nou porțile pentru sătmărenii care iubesc tradițiile și își doresc să susțină meșteșugarii și artizanii. 

La ediția care are loc în acest weekend, 15-16 mai, îi aducem în prim plan pe cei care prin talentul și munca lor duc mai departe meșteșugurile și tehnica de realizare a produselor confecționate manual.  

În cadrul acestei ediții vor fi organizate o serie de prezentări practice și interactive, prin intermediul cărora sătmărenii sunt invitați să observe ce presupune realizarea unui produs de calitate, care să facă cinste județului Satu Mare. 

Astfel, sătmărenii sunt invitați să viziteze căsuțele meșterilor și să participe la prezentările practice pe care aceștia le vor face sâmbătă și duminică în intervalul orar 16.00- 17.00

• SÂMBĂTĂ:  olărit, cusut manual, manufactură articole din piele, dărăcit lâna, realizare decorațiuni din fimo

• DUMINICĂ: realizare bijuterii, învelire sticle cu ratan, împletit din știuleți, realizare păpuși din diverse materiale, croșetat 

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu” și Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale , cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și a Consiliului Județean Satu Mare, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii