Activități informativ-preventive ale polițiștilor în vama Halmeu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii sătmăreni din structurile prevenire, ordine publica, rutieră, relații publice, în colaborare cu reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Oradea vor desfășura activități informativ - preventive, în sistem integrat. 

Activitățile se vor axa pe diseminarea unor materiale informative pentru cetățenii ucrainieni, în limba engleza și ucraineană și pe consilierea și oferirea unui suport informațional    pentru persoanele care tranzitează sau se stabilesc pe raza județului Satu Mare.

 

În cursul acestei zile, în Vama Halmeu, polițiștii din structurile de ordine și siguranță publică, rutieră, prevenire, poliție transporturi, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Oradea au oferit persoanelor care au trecut punctul de control al frontierei informații utile în contextul actual (numărul de urgență 112,  deplasarea cu mijloace de transport în comun, contactul cu autoritățile locale și altele).

 

Au fost diseminate și materiale informative legate de prevenirea traficului de persoane și liste cu locațiile care asigură cazare pentru cetățenii ucrainieni.

 

Activități similare vor continua a fi desfășurate și în zilele următoare, în municipiul Satu Mare, Vama Halmeu, în localitățile Ciuperceni și Micula.

 

Solidaritate cu poporul ucrainean!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii