Comunicat de presă privind demararea proiectului Grant pentru capital de lucru AGRI-FOOD pentru societatea VASY & ALEX SRL

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Comunicat de presă privind demararea proiectului Grant pentru capital de lucru AGRI-FOOD pentru societatea VASY & ALEX SRL.

VASY&ALEX SRL anunță lansarea proiectul cu titlul ”AGRO GRANT” proiect nr. RUE M2-AGRI-2892 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituită prin OUG nr. 61/06.05.2022.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) și Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) CLUJ-NAPOCA, respectiv 23.06.2022. 

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societății VASY & ALEX SRL în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: 

  • menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni;
  • menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, de la data acordării granturilor;

Valoarea proiectului este de 682.810,20 lei (valoarea totală) din care: 593.748,00 lei grant și 89.062,20 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

cominicat presa vasyvasy agrifood 1

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii