Comunicat de presă privind finalizarea proiectului ”Investiții în creșterea eficienței energetice în cadrul societății HOCEANU HGH SRL”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Societatea HOCEANU HGH SRL, în calitate de beneficiar al Programului Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020, Axa Prioritară 11 - Măsuri de îmbunătățire a eficienței energetice și stimularea utilizării energiei regenerabile la nivelul întreprinderilor, Obiectivul specific 11.1 - Eficiență energetică și utilizarea energiei din surse regenerabile pentru consumul propriu la nivelul IMM-urilor și întreprinderilor mari, anunță finalizarea proiectului „Investiții în creșterea eficienței energetice în cadrul societății HOCEANU HGH SRL”, cod SMIS 160945.

Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene prin Autoritatea de Management a Programului Operațional Infrastructură Mare 

Obiectivul general al proiectului este realizarea unei investiții în scopul de a dobândi independența energetică prin realizarea de economii de energie specifice procesului tehnologic aferent codului CAEN 5610 - Restaurante.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Realizarea unei investiții pentru reducerea consumului de energie și a emisiilor de gaze cu efect de seră prin achiziționarea unui sistem dedicat modernizării, monitorizării și eficientizării consumului de energie la nivelul societății, respectiv instalarea unui sistem de management al energiei – EMS – care va asigura, la nivelul societății, o contorizare generală a consumului de energie, va realiza statistici asupra consumului, va înregistra și analiza datele centralizate, va livra un raport periodic asupra acestor date și va eficientiza consumul de energie în timp real.

2. Achiziționarea de echipamente specifice (cuptoare profesionale, mașini de gătit, mașină de spălat vase profesională, calandru de călcat cu tambur, marmita cu încălzire directă, echipament multifuncțional) ce fac parte din procesul de prestare de servicii aferent codului CAEN 5610 - Restaurante, ce vor înlocui echipamente specifice aflate în prezent în gestiunea societății și care sunt deja depășite atât fizic, cât și moral și care înregistrează consumuri sporite, neeficiente de energie, obținându-se astfel o reducere a consumului specific de energie față de cosumul inițial.

Valoarea totală a proiectului este de 758.322,18 lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 485.874,73 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 9 luni (12.04.2023 - 31.12.2023)

 

HOCEANU HGH SRL

Persoana de contact: Hotca Ancuța-Mărioara, administrator, Tel.: 0756 678 382, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sediul social: Negrești-Oaș, Str. Pădurii nr. 40, Județ Satu Mare

Locul de implementare: Negrești-Oaș, Str. Victoriei nr. 261, Județ Satu Mare

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 - 2020

hoceanu finalizare proiect

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii