Județul Satu Mare, promovat la Târgul de Turism de la București

În perioada 17-20 noiembrie 2016 Județul Satu Mare participă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României de la București în cadrul pavilioanelor Romexpo.
Acest expo reunește elita firmelor de profil atât din țară cât și din întreaga lume. Ediția din primăvară a avut peste 22.000 de vizitatori,
Ediția de toamnă are ca principal scop promovarea ofertelor turistice destinate sezonului de iarnă și a sezonului estival 2017.
Această expoziție, reprezintă o platformă optimă de prezentare a potențialului turistic sătmărean, realizarea de contacte cu specialiști din domeniu, informarea asupra noutăților legate de profilul specific al evenimentului și nu în ultimul rând, oferă posibilitatea analizei evoluției și dezvoltării celorlalte zone turistice din România, precum și pentru a reînnoi și fideliza relațiile existente.
Județul Satu Mare participă cu un stand de 10 mp, amenajat în stil tradițional, asigurând sustenabilitatea proiectului ”Drumul vinului sătmărean”. Pe toată perioada expoziției vof fi promovate toate regiunile din județ, oferind informații și materiale de informare și promovare celor interesați.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii