Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice în municipiul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Satu Mare derulează, împreună cu operatorul autorizat The Green Project, campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice. 

Campania se derilează pe parcursul lunii octombrie.

„Marcăm astfel Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice și Electrocasnice, scăpând de aparatele electrice vechi care nu ne mai sunt de folos!”, este mesajul organizatorilor.

Principalul obiectiv al campaniei este acela de a marca Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice și Electrocasnice în cel mai bun mod, colectând selectiv și responsabil aparatele electrice vechi și nefolositoare. Campania are 2 componente importante.

Este vorba de colectarea gratuită de la domiciliu/sediul firmei/sediul instituției– pe întreaga perioadă a campaniei prin SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE adresat cetățenilor, firmelor și instituțiilor publice. Programări se pot face apelând numărul de call center 0744 781 781 sau TEL VERDE 0800 444 800 sau completând formularul de comandă de pe https://thegreenproject.ro/comanda

A doua componentă este colectarea la puncte disponibile sâmbătă, 26 octombrie 2024, între orele 10:00 și 16:00, în următoarele locații din Satu Mare:

1. Zona Micro 14 - Bd Cloșca colț cu Aleea Târnavei 

2. Zona Centru - parcarea de sub podul Decebal 

3. Zona Cartier Solidarității: P-ța George Călinescu.

 De asemenea, toți cei care doresc să se debaraseze responsabil de aparatele electrice au ocazia de a participa la o tombolă cu premii de tip vouchere de cumpărături, electrocasnice și altele. Toate informațiile despre extragerea câștigătorilor, tragerea la sorți din 4 noiembrie 2024, le puteți obține accesând pagina de facebook https://www.facebook.com/TheGreenProject.ro,  iar lista câștigătorilor va fi postată și pe site-ul www.thegreenproject.ro

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii