Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de inspectorii ITM în luna august

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
În cursul lunii august 2017, inspectorii de muncă din cadrul I.T.M. Satu Mare au efectuat 138 controale, dintre care 62 controale în domeniul relațiilor de muncă (RM) și 76 controale în domeniul securității și sănătății în muncă (SSM).
Cu ocazia celor 62 controale în domeniul relaţiilor de muncă s-au aplicat în total 36 de sancţiuni, din care 4 amenzi contravenţionale, în valoare totală de 1.200 lei şi s-au dispus de către inspectorii de muncă 94 măsuri pentru înlăturarea neconformităţilor faţă de prevederile legale.
În domeniul securității și sănătății în muncă au fost constatate 118 deficiențe. Au fost aplicate 118 sancțiuni contravenționale, din care 8 amenzi (în valoare totală de 58.000 lei) și 110 avertismente. Au fost dispuse 118 măsuri pentru înlăturarea deficiențelor constatate.
Soluționarea petițiilor și solicitărilor de informații de interes public. În cursul lunii august 2017 au fost înregistrate 31 de petiții ale unor persoane fizice, și 58 de solicitări primite de la alte instituții și persoane juridice. Majoritatea sesizărilor se referă la neplata la termen a drepturilor salariale cuvenite și la desfacerea contractului individual de muncă.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii