Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Programările la paşapoarte, doar pe ePasapoarte.ro

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Începând de azi, 17.01.2018 programarea on-line la ghișeele Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Satu Mare în vederea obținerii pașapoartelor simple (indiferent de tip) se face pe platforma națională ePasapoarte dezvoltată de Ministerul Afacerilor Interne.
Această facilitate este disponibilă direct pe site-ul www.epasapoarte.ro sau prin redirecționare de pe site-ul www.prefecturasatumare.ro, sectiunea Programare On-line.
Noua platformă aduce ca elemente de noutate o grafică dinamică precum și posibilitatea programării întregii familii pentru obţinerea paşapoartelor, adică rezervarea mai multor intervale printr-o singură procedură. Programarea se face în două etape, inițial prin rezervare, urmată de confirmarea acesteia printr-un răspuns pe e-mail.
Pentru facilitarea accesului la acest serviciu, pe site-ul Instituției Prefectului s-a publicat un Ghid privind modalitatea de programare on-line pentru serviciul de pașapoarte Satu Mare, disponibil tot în secţiunea Programare On-line.

3 comentarii

  • Link la comentariu Carmen Crisan Carmen Crisan 13 Martie 2018

    Doresc o programare pt. Pașapoarte 2adulti 2 copii.Vineri 16.03.2018. Ora 15

  • Link la comentariu Diana Diana 10 Martie 2018

    As dori o programare pentru pasaport!

  • Link la comentariu Petucher Stan Lia Petucher Stan Lia 08 Martie 2018

    Am dori o programare pt introducerea actelor

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card