Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vremea se încălzește. Duminică, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 15 grade

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vremea a fost caldă pentru aceasta perioadă. Cerul a fost temporar noros. Izolat s-au semnalat precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie.

Vremea se va incalzi astazi in judet fata de zilele precedente, indeosebi in zonele de deal si de munte. Cerul va fi temporar noros. Local in zonele joase se va semnala ceata, posibil insotita de burnita sau ploi slabe. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari indeosebi in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 11 grade, iar cele minime intre 1 si 5 grade.
Duminica, 3 februarie, prognoza meteorologica prevede ca vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada, indeosebi in zonele de deal si de munte. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restranse, in zonele joase, se va semnala ceata, posibil insotita de burnita sau ploi slabe. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari indeosebi in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 15 grade, iar cele minime intre 1 si 4 grade.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii