Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cu sprijinul fabricii Alu Menziken, copiii au creat un glob pământesc multicolor în curtea Castelului din Medieşu Aurit

În curtea Castelului de la Medieșu Aurit a avut loc sâmbătă acțiunea denumită sugestiv ”Viață pentru planetă, viață pentru noi”.

Acțiunea a fost organizată de APM Satu Mare în parteneriat cu Primăria Medieș, Direcția pentru Protecția Copilului Satu Mare și fabrica Alu Menziken.
În fața cetății din Medieșu Aurit, participanții la acțiune au plantat floricele multicolore, dând naștere unui glob pământesc multicolor. Organizatorii au pus la dispoziție un balon cu aer cald, din care se putea admira, de la înălțime, globul pământesc multicolor, însă condițiile meteo nu au permis ridicarea balonului de la sol. Astfel, reprezentanții Alu Menziken au promis participanților că, în cursul lunii viitoare, vor stabili o zi în care vor putea admira globul pământesc din balonul cu aer cald.
Totodată, pe tot parcursul acțiunii, elevii de la Liceul de Artă ”Aurel Popp” au imortalizat prin pictură momentele importante ale zilei, iar lucrările realizate vor fi expuse în holul fabricii Alu Menziken, pentru a putea fi admirate pe viitor de către angajați.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii