Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Fii și tu voluntar la CareiFest 2019!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Direcția de Cultură și Sport Carei, Centrul Cultural al Municipiului Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” organizează în perioada 29 iulie – 6 august 2019, în Parcul Dendrologic din municipiul Carei, cea de-a treia ediție a Festivalului CAREI FEST, în cadrul căruia se vor desfășura: cea de-a doua ediție a „Zilei Junior”, din cadrul CareiFest, în data de 29 iulie 2019, cea de-a treia ediție de Festivalului de folclor (5-6 august 2019) și cea de-a douăsprezecea ediție a festivalului AugustFest (30 iulie - 4 august 2019).

Poți participa și tu ca voluntar la organizarea acestor evenimente.

Dacă ești o fire comunicativă, vrei să te implici organizarea unui eveniment de anvergură, îți place lucrul în echipă și vrei să te distrezi în timpul verii într-o atmosferă plină de energie și bună dispoziție ești candidatul ideal.

Pentru a te înscrie ca voluntar în echipa de organizatori, te așteptăm la sediul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”, Castelul Károlyi, biroul nr. 10, de luni până vineri între orele 9-15, până la data de 20 iulie 2019 sau poți trimite un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informații suplimentare poți obține la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon: 0261.861.481. Persoană de contact: Melinda Avârvarei

Grăbește-te, locurile sunt limitate!

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii