Concurs | Cu o fotografie nu scăpăm de pandemie, dar putem aduce zâmbete de bucurie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Centrul de Promovare a Turismului Cultural ”Gróf Károlyi" organizează un concurs online prin care invită toți urmăritorii de pe facebook sau ai site-ului visitcarei.ro să contribuie la promovarea online a orașului, chiar și în această perioadă de criză.

Toți cei care doresc să participe la concurs sunt rugați să trimită maxim 5 fotografii până în data de 6 mai 2020, despre orice obiectiv turistic din Carei sau de la un eveniment cultural organizat în Carei, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar noi le vom posta pe grupul de facebook Castelul Karolyi Carei. Primele 15 fotografii care obțin cele mai multe aprecieri vor fi publicate online atât pe contul de instagram visitcarei cât și pe pagina www.visitcarei.ro, urmând ca după trecerea perioadei de criză, fotografiile câștigătoare să fie expuse în Castelul Károlyi.

  • ”Chiar dacă suntem nevoiți să stăm mai mult acasă, cu siguranță mulți dintre noi avem fotografii, fie pe telefon, fie pe aparatul foto digital sau analog, cu orașul Carei. Acum e momentul să le căutăm și să le aducem în prim plan, să se bucure cât mai multă lume de ele. Pot fi trimise și fotografii mai vechi, scanate.

  •  

    Vă rugăm ca în mailul pe care îl trimiteți, alături de fotografii, să menționați și numele dumneavoastră. Condiția de participare la acest concurs este ca fotografiile să fie proprietatea dumneavoastră, adică a acelei persoane care apare în mail. Prin trimiterea fotografiilor vă dați implicit acordul ca acestea, respectiv numele dumneavoastră să fie folosite pe paginile de promovare online, menționate mai sus.

  • Așteptăm cu drag fotografiile voastre și vă urăm mult succes! Mulțumim!”

#Împreună suntem mai puternici! #STAȚI ACASĂ!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii