Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Echipa Cutezătorii Munților s-a întors cu premii de la concursul eco-turistic ”Trofeul Someșului”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În localitatea Preluca Veche din județul Maramureș a avut loc în perioada 7-9 septembrie concursul eco-turistic ”Trofeul Someșului”, ediția a VIII-a, organizat de Clubul de Turism Montan Someșul Sălaj, eveniment la care au participat și sătmărenii de la A.T.T.E. Cutezătorii Munților.

Concursul a reunit și cluburi din țară și peste 100 de participanți din județul Maramureș, Cluj, Sibiu, Alba, Sălaj și Satu Mare.
Au fost susținute patru probe de concurs, respectiv orientare sportivă, test teoretic, alpinism și proba culturală.
Cutezătorii Munților, veniți cu o echipă foarte tânără de 8 membri cu vârste cuprinse între 9 și 50 de ani, s-au înscris la toate probele de concurs remarcându-se în special la proba de alpinism și la cea culturală, unde au obținut locul 3 la fiecare dintre cele două probe.
Cei peste 100 de iubitori ai muntelui au realizat cu acest prilej un adevărat schimb de experiență și s-au bucurat timp de două zile de experiențe inedite în Defileul Lăpușului încheiat la foc de tabără în acorduri de chitară.
Dincolo de competiția în sine, Cutezătorii s-au bucurat de posibilitatea de a transmite de la o generație la alta microbul iubirii de natură și al practicării unor activități în aer liber, departe de ecranele și monitoarele ce absorb tot mai mult din timpul copiilor și al tinerilor.
Trofeul Someșului a plecat în acest an spre Cluj-Napoca, fiind câștigat de echipa Clubului 4x4.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii