Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Şcoala de Arte Satu Mare marchează împlinirea a 110 ani de existență printr-o serie de manifestări

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Școala de Arte Satu Mare aniversează în această săptămână 110 ani
de existență. Mircea Deac, directorul Școlii de Arte, împreună cu directorul adjunct, Florin Pop și Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean, au susținut astăzi o conferință de presă în care au prezentat programul artistic dedicat momentului aniversar.
Manifestările se vor desfășura în perioada 26-27 noiembrie, și vor debuta cu un Simpozion aniversar la Centrul Multicultural Poesis, la ora 11,00, cu participarea oficialităţilor şi a invitaţilor din zece şcoli de artă din ţară, dar şi străinătate.
În aceeași zi, de la ora 16,00, la Muzeul de Artă va avea loc un vernisaj de arte plastice și foto. Expozanții sunt cursanții Școlii de Arte Satu Mare și ai Școlii de Arte ”II Rakoczi Ferenc” din Teglas, Ungaria.
Vineri, 27 noiembrie, de la ora 18,00, la Filarmonica de stat Dinu Lipatti se va desfășura un spectacol aniversar la care participă cursanții, absolvenții și profesorii Școlii de Arte de la profilele de muzică clasică, ușoară, populară și actorie.
Sâmbătă, sărbătoarea se încheie cu Festivalul concurs internațional de muzică pop-rock ”Muzica Inimii Mele”, ediția a IX-a, la Filarmonica de stat ”Dinu Lipatti”, cu începere de la ora 14,00.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii