banner draxkmaier satu mare

Concertele din programul Zilelor Culturale Partium se transmit exclusiv online

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La propunerea primarului Kereskényi Gábor, organizatorii Zilelor Culturale Partium au decis ca toate concertele programate pentru a se desfășura în curtea Muzeului de Artă vor fi disponibile doar online.

În acest an, în Grădina Romei n-au fost planificate și nici NU vor fi organizate programe și activități pentru public, în cadrul Zilelor Culturale Partium. Astfel, publicul va avea acces doar la spectacolele de teatru, care se vor juca în curtea Teatrului de Nord, în limita a 80 de persoane. Încasările din bilete vor fi donate în scop caritabil, unui angajat al teatrului care are probleme de sănătate. 

Evenimentele care au loc în curtea teatrului se vor desfășura respectând reglementările de sănătate în vigoare: utilizarea măștii va fi obligatorie, scaunele vor fi așezate la 2 metri unul de altul, iar dezinfectarea mâinilor va fi asigurată la intrare. Desigur, spectacole în curtea teatrului vor fi, de asemenea, transmise online.

Această ediție NU beneficiază de finanțare din bani publici, este sprijinită de sponsori și voluntari dedicați. Sperăm ca această ediție să continue tradiția de 19 ani a Zilelor Culturale Partium, în condiții de maximă siguranță.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii